Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad det är

Oxelns lövkrona dansar utanför köksfönstret och väggen lyser upp som på botten av en bassäng. Är det här ögonblicket ett att fånga? Är det nu jag faller i skratt? Är det här sekunden jag släpper taget om dig? Lövkronan susar till. Maten bränner vid på spisen. Någonstans somnar en humla lugnt. Glaset spricker i kanten när jag tappar mitt grepp. Ljuset spelar spratt. Vart och ett för sig, var och en i sitt. Det är vad det är. Fullt eller tomt. Om jag dricker nu kommer mina läppar blöda.




Prosa av jba VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-15 10:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en rönn kan nos ses som en medtävlare där, intresserar såväl insekter, fåglar o människor. Texter är ibland som en sång på ens läppar.
'Allt som är rött, rött, tycker jag är vackert...'
2022-08-17

    ej medlem längre
Starkt. Sårbart. Funkar fint tillsammans.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP