Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Omdaning



Stilla sjöns spegel

vidrörd av
vingpennors tyngd

I röd månes sken




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-15 10:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint stämningsfullt , vilken fantastisk bild
2022-08-16

    Lena Staaf VIP
Fantastisk bild! Stämningsfulla ord därtill
2022-08-15

  Koloristen
Music of Changes (John Cage)
2022-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Changes, som Bowie sjöng.
En metamorfos, som Di Leva sade.

"En dag lyfter tusende vingar
för fjärran mångmilafärd
Och flyttfågelsträcken sig svingar
mot syd, mot en varmare värld."
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP