Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och i vinden susar


Bladen


Ingenstans gick du
jag kände dig inte
som en osynlig fjäril

Du flög omkring
viskande nära oss
förhoppnings ord

Att vi betydde någonting
att vår längtan var slut
ensamheten borttrollad
men

Ingenstans fanns du
aldrig såg vi dej
endast ett bottenlöst hav







Bunden vers av Irene Backström
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-08-15 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström