Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...förmedlat av min mormor Elsa


Den absoluta sanningen om livets konkreta mening

Ja, ja, det är inte så lätt

men ibland är det väldigt enkelt

snabbt går tiden

och snart är man död




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-15 11:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ibland behöver det sägas så här tydligt!
2022-08-15

  Blomma-Stjärna VIP
precis så, ja :-) !
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP