Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingen levande människa är med

 

I, på 

Min vilde flykt

Har jag bara mig själv

 

Ingen människa finns med i flykten

Inga gudar finns med

Ingen kärlek finns med

 

Bara!

Den trasiga jag!

Den ensamma jag!

 

Inga blommor läggs på min grav

Inga sörjande familjer, vänner… efter mig

Ingen levande saknar mig alls

 

Bara!

Den vilde jag!

Den tyste jag!

 

Inga sökande röster skriker efter mig

Inga dystra musik spelar för min skull

Inga levande dikter skrivs för min skull

 

Bara jag!

Bara jag!

Bara jag!

 

Den dödsdömde jag av SVERIGE!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-08-15 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP