Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustibagatell 6

 

 

Papillon jagar

fjärilar en mörk skugga

faller mot ängen

havsörnen slår klorna i

fjärilshunden bevingad

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-15 13:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Flygande hundar är väl fladdermöss,
men hur ofta har möss å andra sidan
vingar? En svärm av bevingade ord
kan göra vem som helst 'yr i mössan'.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP