Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famla runt

Får inte tag

I rummets  väggar

Fast besluten

Inte falla

Ned

Håller i väggens konstruktion

Allt gick bara

Runt

Tankarna 

Går tvärs genom

Kroppen

Reser upp

Beslutsam

Ger inte  efter

Sker det

inte  idag

Så sker det 

En annan dag




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-15 14:56



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Insiktsfullt och starkt!
2022-08-18

  alicja lappalainen VIP
En upplevelse med starka känslor. Bra!
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP