Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckkokare **



Värmen som i kastrull
locket på puttrar ut ånga
himlen gör på sitt vis
regnet som kulor lättar på trycket
därpå blixt och dunder
Damen som en kulspruta
före bakgrundsfakta
ändrades tonen
vilka vänner Damen har
Varför inte ärligt säga
har nog av mig och mitt
istället för ta ifrån henne egenvärdet
Hon kan dö idag
imorgon eller om ett år
låt henne leva den tid
hon har fredad något hon inte vill.







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-15 15:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det gäller alla
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP