Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne

Mellan träden

Sänker sig mörkret

Sakta kommer ljuset

Lägger sig över

Gran topparna

Fullmåne

Stiger upp

Gul  stark 

Skiner upp

Skogen

Stillheten

Speglar nattens

Skönhet

Sparar inte

På ögonblicket

Fullmånen

Ger inre ro

Följer dina andetag

I nattens djup

Hörs vargen yla

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-15 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP