Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INFÖR NINE ELEVEN

Vi rökte cigariller

på Sandbankarna

en gång på sjuttiotalet

Jag transformerar minnen

till poesi

och struntar i valet

 

 

Vi släppte ut kråkor

ur en ganska stor bur

en gång på sjuttiotalet

"Fri som en fågel

Släpp fåglarna loss"

var idealet

 

Det tjatas om partier

och politik

men jag vänder dem ryggen

Jag har inte tid med sådant ty

nu hägrar andra byggen

 

 

Vi gjorde några inbrott längs Dalälven

Det var på sjuttiotalet

Vi härjade hejvilt

i sommaren

Ja, det var ganska galet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2022-08-15 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP