Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN PLATS I SKUGGAN

Jag förvisade mig själv

till en plats i skuggan

och flydde från brännpunkten

Jag vill känna havsbrisen

här på Drottninggatan

Ja, Gud vare lov för den!

 

 

Jag orkar inte med

Miljöpartiet

Jag vill BYGGA UT

kärnkraften

Bland all tamboskapen

står jag för vildmarksskriet

Länge leve punkrocken!

 

 

Många kämpar väldigt hårt

för en plats i solen

Det gör inte jag

Jag går omkring på Tellus

i trons förbidan

på en härlig morgondag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/8 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-08-15 18:20



Bookmark and Share


  Koloristen
"Bygg ut kärnkraften! Avveckla Centern!" (EAP).
2022-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP