Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdom /föräldrar vemod sommarövningar 9

Står se på dig i köket på avstånd.

Du har växt flera centimeter i sommar ,förändrat dig.

Ditt hår är rosa lila läpparna pryder ett lila läppstift ;du har på dig ett par

svarta läderstövlar och en svart klänning.

När du var liten dansade du framför mig  i den blommiga sommarklänningen och ropade

mamma jag älskar dig.

Ser på dig vemodigt du är inte liten längre blivit ungdom.

Känns som det skedde över natten.

Försöker som din mor förstå nu kommer en helt annan tid.

Du ser på mig ge mig pengar så jag kan resa till konserten

Och jag tar tältet med mig spelar ingen roll det är från 70 talet coolt.

Min älskade flicka börjar bli vuxen.En ny tid kommit.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-15 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP