Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klimatet och valet (Min kamp 2.22)

Idag vill jag inte skriva

om klimatet och valet

jag vill se en deckare

som jag tror att jag sett förut

jag vill virka några varv

på en duk som ingen behöver

jag vill lösa ett korsord

som påstås vara "lätt"

ikväll vill jag inte tänka

på klimatet och valet

och

ärdetingenjävlapolitikersomtarklimatkrisenpåallvar

vill jag inte tänka




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-15 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP