Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldreboendet Svartlyckan

Överläkare Tusing von Tjusing och hans paranta maka Sockerpudding önskar alla skitvarmt välkomna till eftermiddagens härliga Bingo. Första pris är en sko. Andra pris är den andra skon. Tredje pris en svettig men innerlig och krämig kram. Livet här på äldreboendet Svartlyckan går sin gilla gång och alla skola vi en vacker dag dö. Dödens kyssar smakar salmiak. Hipp hipp hurra för Kungafamiljen!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP