Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte gå vidare, inte än.

Jag kan gå vidare, men innerst inne vill jag inte.
Jag aktivt sätter mig själv i en ond cirkel,
en cirkel som ser till att mitt hjärta aldrig springer iväg.
En cirkel som ser till att jag aldrig kan älska någon annan.
För jag älskar fortfarande dig.




Övriga genrer av Förgätmejej
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej