Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt detta medan Sverige inte längre har något betalningssystem för äldre utan internet, https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/ol%C3%B6nsam-kontanttj%C3%A4nst-l%C3%A


Gina Lollobrigida, 95, planerar att kandidera till senat.

https://www.youtube.com/watch?v=GtYXmLlodxs&t=8s

 

 

Den italienska skådespelerskan Gina Lollobrigida, 95, planerar att kandidera till en plats i den italienska senaten i det allmänna valet den 25 september.

"Jag är trött på att höra politiker bråka med varandra utan att någonsin ta upp jobbet", sa hon i en intervju som publicerades på måndagen. i tidningen Corriere della Sera.

"Italien är i trubbel, jag vill göra något bra och positivt", sa skådespelerskan.

Lollobrigida vill delta i valet på en kandidatlista som inkluderar kommunistpartiet.

Hon sa att hon pratade med sin advokat innan hon fattade beslutet.

(Lollobrigida har en domstolsutsedd vårdnadshavare efter en år lång familjetvist och får därför inte fatta beslut om sina tillgångar på egen hand)

Lolobrigida försökte starta en karriär inom politiken redan 1999, då hon kandiderade till Europaparlamentet, men fick inte det nödvändiga antalet röster då.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-08-16 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP