Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citatet nederst inspirerat av Sven Stolpe.


Copywriters

ordens horor

tankens förgiftare

språkets marodörer

idéernas snuttifierare

inspirationens lågpatrask

privatlivets objudna gäster


Jag vill inte träffa reklamfolket.
Jag vill vara med om att hänga dem
på Brunkebergstorg i stiliga galgar.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-16 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP