Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carolina

carolina
blev
symbolen
för
mitt
nya
liv
som
konstnär
och
akademiker

innan
psykiatrin
kom
in
i
bilden
och
raserade
allt

hon
kanske
kan
rädda
mig

nu
när
jag
behöver
ett
nytt
liv
igen




Fri vers av PillerTriller
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-08-16 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller