Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer!

Kommer!
komma närmare ömhet
och berätta för mig hur djup din kärlek är,
där bubblans inre är gömd...

Kommer!
röra vid mitt bröst
med livfulla läppar som sjunger
dikter beundrade av gudinnor!

Om du inte kommer...
blommorna som mina ögon matar,
kommer att ge efter för floden av tårar,
till överskottet av allt du inte kommer att ge
med ett litet steg, med en
känslig beröring på en
askhud av en bränd stig!




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-08-16 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos