Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drönare från Turkiet har 3 års väntetid på leverans.

- Varför föds barn för att tjäna galningarna!Ny explosion på ryskockuperade Krimhalvön (msn.com)

Nuförtiden borde kvinnor protestera och avstå från sexuellt liv, kanske så  män blir de  villiga att medla  fred, inte bara krig sa en klok gumma som har redan 12 barn.

Baykar, den berömda turkiska drönartillverkaren som levererade obemannade flygfarkoster som användes av Ukraina mot den ryska invasionen, säger att efterfrågan har vuxit så mycket att det har en treårig väntelista.

"Vi ser Ukraina som vår strategiska partner," sa Bayraktar och tillade att företaget redan har åtagit sig att bygga den ukrainska fabriken.

"Vi har åtagit oss att bygga en fabrik i Ukraina, ett forskningscenter och ett centrum för tillverkningsexpertis, där vi ville bygga alla system", sa han.

Ytterligare två Bayraktar-drönarmodeller kommer att tillverkas i Ukraina Bayraktar berättade för Come Back Alive-stiftelsen att en ökning i efterfrågan på företagets UAV:er innebar att den var "bokad i cirka 3 år".

Bayraktar TB2 har fått en framträdande roll i den ukrainska militärens ansträngningar att försvara sig mot Ryssland, och är avgörande för att förstöra ryska stridsvagnar och pansarfordon.

Baykar berättade för stiftelsen att de vill att den ukrainska fabriken ska tillverka dessa drönare tillsammans med sina andra modeller - Bayraktar Ak?nc? och Bayraktar Kizilelma.

I juni donerade företaget tre Bayraktar TB2-drönare till Ukraina efter att ha tackat nej till 20 miljoner dollar i crowdfunding-medel.

Företaget begärde att medlen skulle omdirigeras till "det stridande folket i Ukraina". Även om de har varit en viktig del av Ukrainas militära svar mot Ryssland, sa experter till Insider att turkiska drönare har blivit mindre effektiva när ryska styrkor ökar sitt luftförsvar och elektroniska krigföring.

"Eftersom dessa system har visat sig vara avgörande, är fler och fler länder intresserade av dem", sa han.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-16 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP