Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud förbjude ryssarna visa oss smärtan i generationer de hånades av resten av världen."Många av Stockholms kanaler och tunnlar byggdes av ryska krigsfångar. De som blev kvar i Sverige fick aldrig skadestånd och kunde inte behålla sin ryska identitet"


Jag vill ha fred! inte krigsdialogernas resa.

Den ryske försvarsministern, Sergei Shoigu, förklarade på tisdagen under ett tal vid den internationella säkerhetskonferensen i Moskva att Ryssland inte behöver använda kärnvapen i Ukraina.

Shoigu hänvisade också till det faktum att USA och Storbritannien Storbritannien planerar militära operationer i Ukraina, och Nato har ökat utplaceringen av trupper på östra flanken och i Centraleuropa "flera gånger", rapporterar Reuters, citerad av News.ro och jag .

Med hänvisning till det nya START-fördraget om minskning av kärnvapen, sa han att förhandlingarna om förlängning av fördraget representerar skyldigheter för båda parter, och relationerna mellan USA och Ryssland angående fördraget är inte enkla.

?oigu tillade att AUKUS-partnerskapet mellan Australien, Storbritannien och USA har potential att utvecklas till en "politisk-militär allians".

Ryssland har erövrat kärnkraftverket i Zaporozhye, det största i Europa Ryssland kommer att göra "allt nödvändigt" för att tillåta experter från Internationella atomenergiorganet att besöka kärnkraftverket Zaporozhye i södra Ukraina, meddelade taleskvinnan för rysk diplomati, Maria Zakharova.

"I nära samarbete med byrån och dess ledning kommer vi att göra allt som krävs för att IAEA-specialisterna ska vara vid högkvarteret och göra en trogen bedömning av den ukrainska sidans destruktiva handlingar", sa Zaharova enligt Agerpres.

Kärnkraftverket i Zaporozhye, det största i Europa, erövrades av Ryssland under invasionen av Ukraina. De senaste dagarna har denna anläggning bombats, där Moskva och Kiev anklagar varandra för risken för en kärnkraftsolycka.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-08-16 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP