Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har tappat greppet

Du har tappat greppet
Ont gör inte mer ont.

Du skämtar sarkastiskt
För du tror jag älskar dig.

Jag älskar dig
Men lite annorlunda -
Utan känsel.

Din kärlek är ord som sårar
Och sår som gör ont.

Hon svarar till mig så som det var du
Du skrattar
Så som du har tappat greppet.

Jag är fri
Ont gjorde det dessinnan.




Fri vers av Barbara
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-16 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara