Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEATLES VS ROLLING STONES

Beatles var en välpolerat rumsren
popgrupp (1960-1969) som ville
hålla handen medan det opolerat
icke rumsrena Rolling Stones 1962-
ville knulla på direkten,så en del
ansvarsfulla föräldrar låste in sina
döttrar när de var på turne.

Dessutom var det känt att några av
medlemmarna i Stones knarkade
även om Beatles också tog sina turer
men som ännu inte var känt.

Så medan Beatles framstod som rena
svärmorsdrömmen blev Stones till en
mardröm för borgerskapets föräldrar,
där Mick Jagger även blev utsedd som
samhällets fiende no 1 i Storbritanien,
efter otaliga knarkrazzior och domar,
men senare blev adlad av drottningen
själv vilket bevisar den hastiga fördom-
ens ombytliga motsatser där något som
för tillfället var inte alltid är.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-08-16 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP