Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Friden är


Återställd

Satt här i min vanliga dag
pensionärsdag utan tröja i solen
på utebänken i parken

Fåglarna pickade på marken
bladen på ekarna dansade till
den svala luftströmmen

Allt var frid...

Två gentlemen i kostym
stod framför mig den ena
stack sin käpp på min axel
och log .... Ja är det inte bra idag
när du får höjd pension och så mycket...
Va säger du är du inte glad...

Ta bort käppen sa jag vänligt
Hur mycket gav du för den!
fortsatte jag

Kom sa han till den andra
den här damen är antagligen
Alzhemers eller nått
Aldrig tacksamma för nått!!!






Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström