Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Olyckans


Tidevarv



Taket ramlar in
vi går ut
Kriget pågår
döingar överallt

Vi har missat att
ta ut pengar i bankomaten

KRIS.....




Fri vers av Irene Backström
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-08-16 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström