Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla äro vi


Lyckliga


Överallt fanns de
damer med varje hårstrå
på plats
Alltid en tid bokad
för kirurgi av bröst och näsa

Gifta med 85 åriga män
antagligen för tjock
eller för benig

Men med pengar
på banken ett slott i Milano

Vad man hittade på under fritiden
angick ju ingen av dom
Halleluja




Fri vers av Irene Backström
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-08-16 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström