Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En demon sitter i min kropp

Det är gränslösheten
som är helvetet.
En demon sitter i min
kropp och suger
all energi.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP