Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsbesked

Som smältande hjortronsorbet
längs hud kall som glas.
Minns kanske mest
en kväll
som kunde varit vilken som helst
vilket det kanske också var.
I andras ögon.
I nostalgins fotspår jag vandrar.
Hamnar i nuet.
Nuet då.
Då livet ännu levdes.
Då du fortfarande levde.
Nu de sista korparna somnat in.
Allt som fortfarande är minnen
som smältande hjortronsorbet
längs hud kall som glas.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-16 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP