Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebbar ut

Livet ebbar ut
Den sista striden
Nej, morgondagens längtan
Allt rör sig i slowmotion
Eller inte alls
Stillheten har fastnat i luften
Jag andas snörosor
När du dukar upp
för fjärilsmorgon
Står jag i givakt
Med havet som kapten
Det blir ju innehållslöst
till slut
Om man håller sig undan
Fast var ska man sitta?
När man suttit klart
Livet ebbar ut
Nattens tvekan genom
persiennerna




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-16 17:35



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Insiktsfullt, klarsynt och...vackert!
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström