Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--


En skugga utan kastare


Få sans på essensen
Evig rättvisa
Ska skipas
Dömmande sinne
Domen kräver
Om inte nu - så sen
När vara
Upplevelsen
Förändrar sig
Eller blir en icke-existens
Ingen kan
Säkert svara
Vad är
Vårt oundvikliga
Det vi alla
Vid okänd tidpunkt
Möta




Fri vers (Fri form) av PFJS
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-08-16 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS