Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sandmannen

 

Med stoftet från

en fallen stjärna 

och

all dess kraft

i mina händer.

 

Kan jag fånga 

ditt hjärtas längtan

och

fylla det med 

lustfyllda önskningar.

 

Bara för att sedan

girigt

förtära dem

alla igen.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-16 19:41



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Fint hur du översätter the Sandman till svenska. Bilden är jättefin, fint budskap. och så älskar jag ju stoft och pärlor i min poesi

Så den här tar jag gärna till mig ;-)


2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP