Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden som fastnat

Livet formar ett öde där vi står i kö,
väntar på tiden som fastnat,
fastnat på vägen till ett bättre liv
ett liv utan smärta utan oro
ett liv av lycka och kärlek

Men tiden tar inte slut
gör bara ett uppehåll
allt finns kvar mellan
resans början
och resans ändstation




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-16 20:45



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Det som finns mellan resans början och resans ändstation är det vi upptäcker som har skett först när tiden närmar sig slutet.
2022-08-17

  Blomma-Stjärna VIP
ja, det är så sant, även om livet går upp och ned och vi ibland känner oss fastlåsta - tiden, den fastnar inte och vi följer med allt mellan resans början och resans ändstation
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP