Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag dör (Min kamp 2.22)

Om jag blir äldre-äldre 

om jag blir gammal

om jag hamnar på

(blir beviljad?)

äldreboende

 

om det blir värmebölja 

när det blir värmebölja 

och boendet saknar AC

 

om jag dör

när jag dör

om jag blir gammal 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-08-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP