Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en utslagen själ i Sverige

 

Vad du än ska bli så bli inte en mer eller
mindre utslagen människa, speciellt inte i Sverige bland alla utstuderade egoister och skitskraja trygghetsnarkomaner. Ingen
kommer att sträcka ut en hand till dig.
Ingen kommer att ringa till dig och bjuda
dig på fika, för Sverige är och kanske alltid
har varit ett djävla pissrunkland fullt av idioter.
Ska man skaffa sig ett socialt sammanhang
så är det bäst att man tar ett återfall så att
man får komma hem till kåken eller rättspsyk.
Det finns säkert shyssta människor ute i samhället, men hur ska man få kontakt med dem? Stå med ett plakat på stortorget?




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-16 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP