Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill se dig som en kvinna

Jag vill se dig som en kvinna
vars lugn mellan huden jag inte vet,
bara vara utanför nyfikenheten
i det okända inlandet.
Bara kvinnan!
Den där oskrivna mänskliga delen.

Det är nödvändigt att hålla tätt
regn ögonblicket att förstå
transparens, att omforma den
föråldrad ritning med förvrängd färg
och skriv kvinnan utan sex
i konstens filigran, designa om den
i råa dikter.
ankomst till varans plattform,
vilken väg beskrivs i tvivel?




Fri vers av Antonio J.F Matos
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-17 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antonio J.F Matos
Antonio J.F Matos