Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla skapar otrygghet

Rädsla skapar otrygghet
otrygghet skapar ångest,
ångest skapar utanförskap,
utanförskap skapar ovilja att leva,
oviljan att leva skapar död.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-08-17 08:30



Bookmark and Share


    lydriket
alarmismpandemins ekonomiska incitament
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP