Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ”gör min dag”


Säg mig något
jag inte redan vet

Någonting nytt
som ingen fläckat ner

Något med substans

Men det måste va
konkret

Säg mig något
”nästan” vad som helst
Som jag inte redan vet

Gärna vitt och obefläckat
med nyhetens behag

Kanhända
något glatt och lyckligt
som kan ”göra min dag”




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-17 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP