Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeutdrivning

 

 

När negativa tankar

förmörkar tillvaron

genom att tränga bort de positiva

återfår jag ljuset

genom att ägna mig åt

tankeutdrivning




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-08-17 09:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra strategi att rensa bland sina tankar...
2022-08-20

  Olof Lagerhorn VIP
En fyndig text om att ha koll på
och ta kontroll över negativa tankar.
2022-08-19

  Blomma-Stjärna VIP
Tankeutdrivning i livets tjänst!
2022-08-18

  Eva Helene VIP
Ja, ibland får man anstränga sig lite extra med bland annat avledande manövrar i mitt fall. Fyndig formulering.
2022-08-18

  Lehva VIP
Härlig slutkläm på en text full med klok vardagsfilosofi.
2022-08-17

    Lena Söderkvist VIP
Den som kunde det! Bra tänkt i alla fall.
2022-08-17

  Niliboy
Jag har också mina knep!
2022-08-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Musik lyssna på
sa forskare, bra
metod ta till, då
mörkret dalar, för
då är det hjärtats
nerver som mest talar...
Och har sin goda makt
över alla kroppens salar!
Och hjärnan då in på
andra plats kvalar...

2022-08-17

  Maria Sundelin VIP
Det är klokt även om det ibland kan ta tid
Kramar
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP