Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Motgång vändes till framgång



allt beror på hur du ser det
varför krysta fram ett leende
över andras dåliga beteende
ändå lär vi oss längs vägen
då någon alltför angelägen
även om allt klart som korvspad
dra på läppen och var glad
varje liten skärva glädje du ger
och gryningen även du återser


låt dagen fylla ditt krus
anblicken av deras små ansikten
placerade i vas
för dig att glädjas åt

ha en bra dag älskade uggla








Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-08-17 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP