Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Det var första gången
Det var så rent och fräscht hos dig
Alla fönster var öppna, dörren till innergården från balkongen.

Du ledde mig
Som i en dans...
Med säkerhet och ömma rörelsen
Avväpnande du mig

Utan någon manus
Vi jobbade som ett hjärta
Rytmiskt och friskt, med jämna mellanrum

Sedan bad du mig lägga mitt huvud på din mage
"Stanna där", sa du
Jag hörde dig snarka så hjärtligt inom kort
Det var det bästa som hänt
Vi var en.







Fri vers av Barbara
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-17 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ÄNTLIGEN tillsammans!
2022-09-21

  Monika A Mirsch VIP
stilla i närheten!
2022-08-17

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn.
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara