Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själlös men vid liv

 

Förluster!

Tunga förluster!

Eviga förluster!

 

Ord slag

Drömslag

Tyst slag

 

Minnet från mitt jag har försvunnit

Minnet från den då varit jag har försvunnit

Minnet från den nuvarande jag har försvunnit

 

Jag är själlös!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-08-17 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP