Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nedstämt och nedtryckt

 

En natt!

En dag!

En kväll!

 

Alla nätter!

Alla dagar!

Alla kväller!

 

Går jag ENSAMT

Går jag TYST!

Går jag DEPPIG!

 

Ingen människa undrar varför?

Ingen ideologi undrar varför?

Ingen gud undrar varför?

 

Nedstämt!

Totalt nedstämt!

För alltid nedstämt!

 

Kan ej höra min röst längre

Kan ej höra någon annans röst längre

Ej vill höra någon röst längre i mitt huvud

 

Jag är evig STILL!

Jag är nedtryckt!

Jag är på livstid nedstämd!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-08-17 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP