Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ville väva en mantel av


Styrka och Sanning


Svarta Hål finns däruppe
en ny moder Jord svävar
biljoner ljusår från oss
men den finns

Här på min moder Jord
är vattnet lika förorenat som igår
djur som människor leker krig
om vem som ska bestämma

Många får dö många äter vi upp
att många svälter ihjäl
dör i sjukdomar som kan botas
vad bryr vi oss

Jag tror jag inte trivs så bra
men jag kan inte testa nya moder jord
och kanske är det ännu sämre där





Fri vers av Irene Backström
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström