Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk är undernärda mitt i sitt överflöd

Folk är undernärda mitt i sitt överflöd. Folk är bombade av informationsflödet.
Folk längtar hem till något som de har glömt för länge sen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-17 16:11



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Tydligt disponerad och klarsynt dikt om samtiden.
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP