Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kom aldrig


Hit


Så lämnas inga märken
här på den hårda stranden

Blåsten virvlar runt ditt hår
halsduken vill iväg

Därute seglar skonaren
i motvindens blåst

Den du sett i årtionden
och väntat på




Fri vers av Irene Backström
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-08-17 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström