Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting skrivet är inte


Sant


Vi plockade alla sanningar
vi såg utslängda
bland trasiga koppar
och blöta Mors Ingrids
Finska Pinnar

Vi hittade en ICA påse av papper
Fönstren var öppna
diskussionen högljudd
Vi gick fort till Pappa Lundbom
med påsen han var så orolig




Fri vers av Irene Backström
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-08-17 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström