Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad snygg jag är, samt klok och genomgod!

Vad snygg jag är, samt klok och genomgod!
Den som jag älskar allra mest det är JAG!
Hjälp jag är så otroligt underbar!




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-08-17 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP