Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielse klokuggla?


Befrielse det är skrattet
varenda cell aktiverad
tårar rinner kippar efter andan
mellan skrattsalvorna
Det var då tanke på paradoxen
inte vaccinera mot corona
för allt det innehåller
men ta ett batteri biverkningar
som läkaren skriver ut på recept
Därpå sprutar tårar som kranvatten
dame Edna gick och handlade före Corona
Livet inte alltid rättvist

Undrar de som klagar vad klagar de för?




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-08-17 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP