Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text 1 x 2. Av Ewa-Britt Nilson 2022-08-17.


Kommentar på en text (2541) sex rader på rim





Text skriven med uppenbar emfas
till den kan en läsare komma i gas

likt ett besök uppå krogen
kanske som att plocka bär i skogen

oavsett en kommer från staden
blott som promenerar esplanaden.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-06-08 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP