Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av tid

Du har börjat dyka upp
i mina drömmar
Berättade jag om tiden
När den gick sönder
Och jag inte hade något kvitto
Inget minne av att ha köpt den
Och jag började sopa
För att undanröja alla spår
Att du bar mig då
över sjön
För att jag skulle få se
skeppet på närmre håll
Och kanske förstå
att avståndet inte är det viktiga
Att skärvorna inte skadar
Fast sopa upp efter sig
måste man ju ändå
Där man varit




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-18 07:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström